Jos_portret
Pierre_portret
Renée_portret

Jos Bartels

Jurist

Jos Bartels is jurist, gespecialiseerd in belastingzaken. De rechtenstudie werd voltooid aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Als directiesecretaris en districtsdirecteur werkte hij van 1977 tot 1999 in de bankwereld. In de loop van de tijd verrichtte hij een aantal vrijwilligersfuncties. Sinds 1994 is hij voorzitter van Zaalvoetbalvereniging Maastricht, thans uitkomend in de landelijke 1ste divisie en sinds 2011 is hij bestuurder bij de KNVB.

Pierre Bouvrie

Administratief medewerker

Pierre Bouvrie combineerde zijn opleiding met een carrière als voetballer. Al jong maakte hij deel uit van nationale selecties. Na een periode als profvoetballer bij Roda JC vervolgde hij zijn veldvoetballers loopbaan in België. Als zaalvoetballer werd hij landskampioen en maakte hij deel uit van het Nederlands team. Daarna werd hij trainer coach bij diverse zaalvoetbalverenigingen. Intussen werkte ook hij gedurende twintig jaar in de bankwereld: via de functies van boekhouder, adviseur verzekeringen, kredieten en effecten, kantoordirecteur werd hij hoofd bijzonder beheer, waarbij veel ervaring werd opgedaan met het begeleiden van mensen met financiële problemen in de breedste zin.

Renée Bouvrie

Administratief medewerkster

Met Renée Bouvrie is ons team compleet. Renée volgde de juridische bacheloropleiding aan de Universiteit Maastricht en werkt daarnaast parttime bij Campus, waarbij zij tot nu toe op efficiënte wijze administraties verzorgt en behulpzaam is bij het optimaliseren en bij de tijd houden van automatiseringsprojecten en applicaties van moderne hulpmiddelen.